Zone e lire – ‘Po ti kush je?’ Gjon Karrica vjen me ‘Lugati’ dhe ‘Sex Toy’! (03 prill 2015)

zone-e-lire-po-ti-kush-je-gjon-karrica-vjen-me-lugati-dhe-sex-toy-03-prill-2015

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani ne KLANHD & TVKLAN.

Leave a Reply

%d bloggers like this: